Hvem er Skovhave Landbrug?

Gården ”Skovhave” blev etableret i 1807 og har været i familien siden da. Jørgen Jørgensen, som er 8. generation, overtog gården i 2007, og driver stolt stedet videre med respekt for den 200 år gamle slægtshistorie.

Med fokus på salg af 30 kg’s grise, slagtekyllinger samt salg af korn, raps, spinat, frø og lignende landbrugsprodukter er vores mål at være en attraktiv samarbejdspartner og arbejdsgiver og udvikle virksomheden på et sundt og ordentligt grundlag.

Vi er stolte af vores engagement i at levere kvalitetsprodukter og sikre bæredygtig drift i landbruget. Hos Skovhave Landbrug stræber vi altid efter at opretholde de højeste standarder og være en pålidelig partner for vores kunder, samarbejdspartnere og lokalsamfundet.

Vores værdier

Skovhave Landbrug bygger på to grundlæggende værdier:

  • Ordentlighed
  • Ansvarlighed

For os betyder ordentlighed, at et ord er et ord, og dette gælder også i vores tilgang til dyrevelfærd. Vi tager ansvar for vores omgivelser og samfundet omkring os, og dette afspejles i vores daglige arbejde og beslutninger.

Fra verdensmål til hverdagsmål

 

 

 

 

 

Vores mission er at bidrage til en bæredygtig fremtid ved at integrere FN’s verdensmål i vores virksomhedspraksis.

Vi fremmer bæredygtig fødevareproduktion med minimal jordbearbejdning for at øge jordkvalitet, produktivitet og fødevaresikkerhed. Vi støtter social inklusion og trivsel blandt medarbejdere, gennem praktikpladser, ansættelse af flygtninge og et aktivt trivselsprogram. For at mindske klimabelastningen og fremme effektivitet reducerer vi forbruget og produktionen ansvarligt.

Resultaterne taler for sig selv: bedre jordkvalitet, øget fødevareproduktion, nye, samt faste medarbejdere fra ind- og udland og høj medarbejder trivsel er med til blandt andet at sikre fastholdelse af medarbejdere i mere end 17 år. Vi reducerer også klimabelastningen og forbedrer effektiviteten.

Læs vores brochure

Kom tættere på Skovhave Landbrug, og læs vores nye brochure lige her. Læs mere om vores produktion, udvikling, fremdrift og vores værdier.